Waterpijp Of Shisha - Bushisha

Published Nov 14, 21
6 min read

Shisha In Antwerpen - Alles Voor Jouw Shisha, Waterpijp En Hookah - Bushisha

Waterpijp Met De Beste Prijs-kwaliteitsverhouding - Bushisha.comWaterpijp Of Shisha - Bushisha


Black Friday Deals bij Bushisha! Korting op Waterpijpen - Shisha

Waterpijpen zijn er in vele soorten en maten. Een hoop waterpijp rokers kiezen hun hookah op basis van het uiterlijk. We stonden er dan ook niet meer van te kijken toen een dame het advies van onze verkoper in de showroom negeerde en per se een roze waterpijp wou. Niets mis mee natuurlijk, een waterpijp moet er ook goed uitzien maar als je het maximale uit je rooksessie wilt halen zal je verder moeten kijken dan de kleur of zelfs de vorm.

Een Waterpijp Kopen - BushishaWaterpijpen Bushisha.com


Bushisha - De Beste HeadshopWat Is Het Verschil Tussen Shisha Kolen En Hoe Krijg Je Ze Aan?


De beste 4 merken waterpijpen van dit moment. In 2015 won dit merk nog de “Product of the year” titel op de internationale Hookah Fair. Deze in Polen gefabriceerde waterpijpen zijn gemaakt uit één stuk massief hout en worden met de hand gemaakt. De binnenkant van de waterpijp bevat roestvrijstaal zodat het hout niet in aanraking komt met water of rook.

Waterpijp. Shisha Mit Box - Bushisha

Naast het unieke uiterlijk roken de waterpijpen van dit merk geweldig. Hierbij valt vooral de soepele airflow op waardoor je zeer gemakkelijk kan hijsen. Je vind de Wookah waterpijpen sinds kort ook bij ons in het assortiment. Prijscategorie: €350,- tot €475,- Deze Moderne waterpijpen onderscheiden zich zowel in vorm als in rookervaring.

De unieke vorm van de waterpijp is zo ontworpen dat deze voor een soepele airflow zorgt waardoor je bijna niet het idee hebt dat je moet hijsen. Dit komt tevens doordat alle onderdelen van de waterpijp volledig luchtdicht zijn afgesloten. Alhoewel dit merk op #2 staat door zijn rookprestaties zijn het tevens modellen die voor een unieke ervaring en uitstraling kunnen zorgen door bijvoorbeeld vruchten in de vaas te doen of door een led lamp onder de waterpijp te plaatsen.

Waterpijpen Bushisha.com

Je merkt aan het gewicht en de fijne afwerking meteen dat je een stuk ambacht in handen hebt. De waterpijpen worden uit een deel gefabriceerd waardoor deze volledige luchtdicht zijn. El Nefes heeft tevens enkele met bladgoud beklede vazen op de markt gebracht welke goed matchen met de koperen stangen waar het merk bekend om staat.

Prijscategorie: €100,- tot €200,- Farida is een traditioneel merk afkomstig uit Egypte. Hun populairste modellen kenmerken zich door een lange sierlijke stang. De waterpijpen zijn volledig van koper en met de met de hand gemaakt. Alhoewel de kwaliteit in veel opzichte is te vergelijken met El Nefes wordt er voor de Farida waterpijpen een mindere kwaliteit koper gebruikt.

Bushisha - De Beste Headshop

Zo zijn er veel unieke modellen en is er zelfs een limited edition uitgebracht. Bekijk hier ons assortiment Farida waterpijpen. Prijscategorie: €100,- tot €200,- Extra tips voor het kiezen van de juiste waterpijp De hierboven benoemde waterpijpen zijn in onze ogen de beste waterpijpen op dit moment welke verkrijgbaar zijn op de Nederlandse markt.

Omdat er net zoveel soorten waterpijpen zijn als er soorten gebruikers zijn vind je hier enkele tips om daadwerkelijk de beste waterpijp voor jouw situatie te kiezen. Als je een waterpijp gaat kopen, let je in eerste instantie op het formaat. Een grote waterpijp is vaak een mooie eyecatcher maar komt met een prijskaartje.

Wiet Roken In Je Shisha - BushishaHet formaat maakt echter wel degelijk uit voor de rookervaring. Zo roken grotere waterpijpen soepeler, geven ze grotere rookwolken en is de rook koeler. Dit komt voornamelijk door de langere stang en de grotere vaas. Hierdoor is er meer tijd en ruimte voor de rook om af te koelen en op te stapelen.

In onze ogen is een kleine waterpijp alleen interessant als je niet teveel wilt uitgeven en/of een model wilt dat gemakkelijk mee te nemen is. Is dit laatste het geval? Dan is de Oduman N2 een goede keuze. Dit model is slechts 28 centimeter hoog maar rookt door zijn unieke vorm uitstekend! Slangen zijn er in vele soorten en maten.

Overige Waterpijpen - Bushishaa

Het belangrijkste onderscheid zit hem echter in de vraag of een slang wasbaar is of niet. Een wasbare slang kies je als je verschillende smaken rookt. Door hem na elke sessie te wassen, voorkom je het ontstaan van ghost flavours die de pure smaakbeleving verstoren. De levensduur van een slang kan met goed onderhoud aanmerkelijk verlengd worden.

Niet wasbare slangen zijn echter voorzien van een ijzeren spiraal die gaat roesten als hij in contact komt met water. Je kiest voor een niet wasbare slang als je altijd dezelfde smaak rookt. Niet wassen is hierbij een voordeel, vanwege het intenser worden van de smaak naarmate je de slang langer gebruikt.

Bushisha: Waterpijp & Shisha Shop

Een waterpijp met meerdere slangen gaat over het algemeen eerder stuk en produceert minder rook. Het idee van tegelijk aan de waterpijp hijsen gaat dan ook niet op aangezien de rook wordt gedeeld en degene die het hardst hijst ook de meeste rook krijgt. Je hoeft dan wel niet de slang door te geven, je zult wel moeten wachten tot de ander klaar is met roken.

De nieuwere (voornamelijk Duitse) modellen kennen daarentegen veel minder problemen. Sluitingen zijn de achilleshiel van de hookah Een niet te onderschatten punt van aandacht zijn de sluitingen van een waterpijp. Veel sluitingen zijn van rubber. Rubber heeft als nadeel dat het uitzet, wat kan leiden tot het poreus worden van de sluiting.

Informatie Over Waterpijpen / Shisha's

Een ogenschijnlijk klein detail als een poreuze sluiting vermindert de kwaliteit van de waterpijp in rap tempo, hoe hoogwaardig en duurzaam de overige onderdelen ook zijn. Een hookah met schroefbare sluitingen kan om die reden als duurzamer beschouwd worden. Het draagt bij aan een veel langere periode van luchtdichtheid. Welke waterpijp vind jij de beste en waarom? .

Waar moet ik op letten bij het kopen van een nieuwe waterpijp? Een nieuwe waterpijp kopen, misschien heb je al een waterpijp of word dit je eerste? Het kopen van een nieuwe waterpijp is altijd leuk! Maar, wat moet je kiezen? Er is zoveel mogelijk met een waterpijp? Wil je een grote of wil je toch een kleine compacte? In deze blog leg ik jou uit waar je op moet letten bij de aanschaf van een nieuwe waterpijp en geef ik je de gouden tips mee! bekijk de best verkochte producten Waardering uit 5 EUR 6.

Welke Waterpijpen Geven De Meeste Rook? - Bushisha

85 Waardering uit 5 EUR 5 EUR 4. 50 Waardering uit 5 EUR 6 EUR 5. 40 Verschillende merken van een waterpijp Bij de aanschaf van een nieuwe waterpijp komt veel bij kijken. De keuze is ruim! Zorg er dan ook voor dat wanneer je een nieuwe waterpijp wilt aanschaffen je weet wat voor merk je wilt.

Wat voor waterpijp wil je? Is dit je eerste of is dit een extra waterpijp voor de sier of voor extra rookplezier? Kortom hoe ga je je nieuwe waterpijp gebruiken? Dat is echt aan jou om daar goed over na te denken! Straks koop je iets voor veel geld wat je eigenlijk slechts incidenteel zal gebruiken.

Welke Smaken Zijn Er Allemaal Voor Een Waterpijp?

Zo heb je bij een kleine waterpijp minder onderdelen die je hoeft schoon te maken, is een kleine waterpijp makkelijker in elkaar te zetten en is deze ook gemakkelijker mee te nemen. Ook speelt het gewicht van een kleine shisha vaak een rol, je kan een kleine shisha door zijn gewicht makkelijk verplaatsen.

Navigation

Home